Visie en missie

Mijn visie leg ik graag kort uit: In ons huidige bestaan staan we onder constante druk. Dit komt enerzijds door alle impulsen die we dagelijks voor onze kiezen krijgen en anderzijds door de druk die wij onszelf opleggen.

Ik ben Reset Haarlemmermeer begonnen in de overtuiging en de visie dat een stapje terug doen, meer observerend kijken naar je eigen leven en die van je geliefde, je een enorme verrijking kan geven.

Mijn eigen zoektocht om verandering in mijn leven aan te brengen heeft me op een aantal hele basale elementen gebracht en dat zijn, ademhaling, voeding, lichamelijke beweging, ont-stressen.

Dit zijn nu de 4 belangrijkste pijlers van Reset Haarlemmermeer. Naast Personal Training, Bootcamp, Voeding en Massage ben ik gecertificeerd instructeur in De Wim Hof (The Iceman) Method of ook wel WHM. Ook de Wim Hof Methode bestaat uit de eerder genoemde pijlers, waardoor je meer energie zult hebben en minder stress zult ervaren. Door een reset van jouw lichaam en de verdieping in jouzelf  kun je jouw balans vinden, net zoals ik mijn balans heb gevonden en die graag aan jullie overdraag.

De manier waarop ik deze transformatie benader staan een aantal punten centraal:

  1. Lichaam en geest zijn 1
  2. Commitment naar jezelf
  3. Commitment van mij

Deze manier van werken zorgt ervoor dat je je doelen gaat halen!

Dit noemen we de methode F.I.T., hiermee komt alles samen, waardoor jij beter in balans bent dan je ooit bent geweest.

Uiteraard heb ik het liefst persoonlijk contact, zodat ik jou exact kan uitleggen wat ik voor je kan doen, wat je zelf kunt doen en hoe we jouw doelen gaan bereiken. Gebruik mijn contactformulier of bel en maak een afspraak, dan maken wij kennis.

visie

visie-reset-haarlemmermeer2