voeding quote "eat right"Voeding is belangrijk

Dat gezonde voeding cruciaal is voor een gezond lijf zal niemand ontkennen. Waarom is het aantal mensen met obesitas dan zo groot ten opzichte van pak hem beet 100 jaar geleden?

We leven in de meest welvarende tijd ooit. We hoeven het niet koud te hebben? Dan zetten we de kachel wat hoger of doen dikkere kleding aan. We hoeven nooit zonder eten te zitten. De supermarkten puilen uit met allerlei voedingsmiddelen die we bijna de hele dag tot ons beschikking hebben.

Ik ben ervan overtuigd dat met name het gemak waarmee we ons nooit druk hoeven te maken over eten, warmte, veiligheid en noem maar op en groot probleem aan het worden is.

Gezond leefpatroon

Diëten zijn niet aan te slepen, de ene nog veel belovender dan de ander. Alles is gericht om snel resultaat te boeken. Ik geloof in een gezond leefpatroon. Zowel voor beweging, ademhaling, kou als voeding. Het grootste deel van onze gezondheid wordt bepaald door een gezonde darmflora, daar waar alle voeding uiteindelijk zijn weg dient te vinden naar de rest van het lichaam. Je kan je voorstellen dat als je gezonde dingen tot je neemt, dit een optimale verwerking krijgt in je darmen en daarmee jouw gezondheid enorm kan beïnvloeden op een positieve manier. Andersom is dus ook waar.

Intake en voedingsplan

Middels een gerichte intake gaan we kijken welke voeding en welk voedingspatroon bij jou past. Dit in samenwerking met een bewegingsplan zal leiden tot een gezondere levensstijl die je ook gaat vast houden nadat je klaar bent bij Reset Haarlemmermeer.

Kosten:

Een voedingsplan was altijd een onderdeel van Personal Training of Small Group Training en wordt nu ook als los aangeboden. De kosten bedragen 199,95.

Wat krijg je daarvoor?

  • Een voedingsplan op maat
  • Je krijgt dan toegang tot de voedings-app van Reset Haarlemmermeer om je voedingsdagboek bij te houden
  • Wekelijks feedback over je voedingspatroon
  • 3 meetmomenten en dat 10 weken lang.

Inschrijf formulier voedingsplan

  • iDeal Betaling

  • 0,00 €