Reset-Retraite-Weekend_2021
Reset-Retraite-Weekend_2021
Reset-Retraite-Weekend_2021
Reset-RetrReset-Retraite-Weekend_2021aite-Weekend_2021

Mindfulness weekend all-inclusive

We weten allemaal dat de natuur ons oplaadt en het ons hoofd leeg maakt, regelmatig doen we een wandeling op het strand, door het bos of een blokje om in de wijk, maar wanneer nemen we echt de tijd om in de natuur te zijn om onszelf op te laden?

Daarom organiseren wij (Rein en Edith) een weekend in de natuur! Dit jaar iets dichter bij huis, om precies te zijn in Uffelte, dat ligt in het prachtige landschap van Drenthe. De Uelenspieghel, zoals de locatie heet, ligt midden in de natuur in een stiltegebied waar je heerlijk kunt wandelen in een prachtige omgeving met bos, heide en vennen. Je hoort de uilen, je ziet de herten en de eekhoorns. Een plek waar er stilte is als je even stil bent en waar het donker is als de zon onder is, een ideale plek dus om je even helemaal op te laden. Een oude Saksische boerderij die omgebouwd is tot groepslocatie, waar er ruimte is voor Yoga en ademmeditatie en waar er ruimte is om naar buiten te gaan.

Meditatie, mindfullnes, yin-nidra yoga, power yoga, ademtechnieken, Wim Hof Methode

Dit weekend staat in het teken van alles mag en niets moet! In het programma worden verschillende workshops aangereikt, meditatie, mindfullnes, yin-nidra yoga, power yoga, ademtechnieken, Wim Hof Methode, Animal Flow, wandelen in de natuur en dippen/zwemmen in natuurwater. Waar jij aan mee wilt doen is aan jou, alles mag niets moet. Doe je mee aan een van de workshops of kruip je liever in een hoek met een goed boek, pak je een sauna, boek je een ontspannende massage, maak je liever alleen een stevige wandeling door het bos of vind je het heerlijk om te kokkerellen en help je mee een diner op tafel te zetten. ’s Avonds kruipen we om het kampvuur voor goede en gezellige gesprekken. De locatie leent zich hier uitstekend voor, alles is aanwezig.

Wanneer, waar en de kosten?

Vrijdag 18 – 20 maart 2022
Accommodatie ‘De Uelenspieghel’ – Uffelte, Drenthe
Kosten zijn 475,- p.p. (all-inlcusive)

reset_weekend_okt 2021_02
reset_weekend_okt 2021_01

Wat zit er in het Mindfullness weekend inbegrepen?

 • 2 overnachtingen in een ruime kamer (zie verder specificatie onderaan)
 • 2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner, tussendoortjes en drank inclusief
 • Workshop Wim Hof Methode
 • Yoga en meditatie lessen
 • Adem sessies
 • Animal Flow
 • Sauna
 • Rust, Ruimte en Natuur
 • Praktische tips en tools die je meeneemt uit het weekend voor dagelijks gebruik

Wat zit er niet inbegrepen:

 • Los te boeken massages 50 Euro

Toelichting kamers:

Er zijn 4 kamers buiten de boerderij in de vorm van 2 pipowagens en 2 trekkershutten. De overige kamers zijn inpandig in de boerderij. Je hebt een kamer voor jou alleen, mits je de wens hebt om deze te delen met degene waarmee je geboekt hebt. Er zijn 2-, 3- en 4 persoonskamers. Bij aanmelden kun je je voorkeur aangeven. Wat betreft de pipowagens en de trekkershutten wordt het toegewezen op volgorde van inschrijving.

Onderaan deze pagina kunt u zich direct inschrijven

Aanmelden of meer informatie?
Rein Sarink – tel. 06-44048430 of Edith Blok 06-30005897
info@resethaarlemmermeer.nl of edith@eddance.nl

 • iDeal Betaling

 • 0,00 €