Reset Haarlemmermeer - retraite weekend
Reset Haarlemmermeer - retraite weekend
Reset Haarlemmermeer - retraite weekend
Reset Haarlemmermeer - retraite weekend

Mindfulness weekend all-inclusive

We weten allemaal dat de natuur ons oplaadt en het vervolgens ons hoofd leeg maakt. Regelmatig doen we ook een wandeling op het strand, door het bos of een blokje om in de wijk met de bedoeling even tot onszelf te komen. Maar wanneer nemen nou we echt de tijd om in de natuur te zijn? Een mindfulness weekend helpt, waardoor u rust en ontspanning zult vinden.

Kom tot jezelf met de natuur

Wist u bijvoorbeeld dat in China de mensen die tegen een burn out aan zitten, één week het bos in worden gestuurd? Daar hangen vervolgens hangmatten klaar waar ze een week in mogen helen door en in de natuur. Ook de woorden van Wim Hof (The Ice Man) nadat hij zijn vrouw had verloren en achter bleef met 4 kinderen ‘My children helped me survive, but nature has healed my wounds’ dragen bij aan de noodzaak van het terugkeren naar de natuur.

Mindfulness weekend in de natuur

Daarom organiseren wij (Rein en Edith) een weekend in de natuur! Om precies te zijn in de Belgische Ardennen. Op slechts drie en een half uur rijden ben je in een compleet andere natuur dan waar wij hier in de Randstad wonen. Een plek waar er stilte is als je even stil bent en waar het donker is als de zon onder is. Kortom, een ideale plek om even helemaal op te laden.

Meditatie, Yin-nidra yoga, Wim Hof Methode & Animal Flow

Dit mindfulness weekend staat bovendien in het teken van: alles mag en niets moet! In ons programma worden verschillende workshops aangereikt; onder andere meditatie, mindfullnes, yin-nidra yoga, power yoga, ademtechnieken, Wim Hof Methode, Animal Flow en wandelen in de natuur. Waar u aan mee wilt doen is aan u, alles mag niets moet. Doet u mee aan een van de workshops of kruipt u liever in een hoek met een goed boek? Zowel het gebruik van de sauna of als het boeken van een ontspannende massage behoren tot de mogelijkheden?  Maakt u liever alleen een stevige wandeling door het bos of vindt u het heerlijk om te kokkerellen en helpt u graag mee om het diner op tafel te zetten? ’s Avonds kruipen we vervolgens om het kampvuur voor goede en bovendien gezellige gesprekken. De locatie leent zich hier uitstekend voor, aangezien alles aanwezig is.

Wanneer, waar en de kosten

Wanneer? 26-27-28 maart 2021
Waar? WEEKEND ARDENNNEN
Kosten? 475,- p.p. (all-inlcusive)

Mindfulness weekend
Reset-Retraite-Weekend_nw-02
mindfulness weekend
Reset-Retraite-Weekend_nw-02

Wat zit in het Mindfulness weekend inbegrepen?

 • Twee overnachtingen in een ruime kamer met badkamer. Kamer wordt gedeeld met twee personen, mocht u een kamer alleen willen dan is er een toeslag van 75 euro
 • 2 x ontbijt, lunch, diner en vervolgens tussendoortjes en drankjes
 • Workshop Wim Hof Methode
 • Yoga en meditatie lessen
 • Ademhalings sessies
 • Animal Flow
 • Sauna
 • Maar ook: Rust, Ruimte en Natuur
 • En in het bijzonder: Praktische tips en tools die je meeneemt uit het weekend voor dagelijks gebruik.

Onderaan de pagina kunt u zich direct inschrijven.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Rein Sarink – tel. 06-44048430 of Edith Blok 06-30005897
info@resethaarlemmermeer.nl of edith@eddance.nl

 • iDeal Betaling

 • 0,00 €