Ademmeditatie Wim Hof Methode

Één maal per maand op vrijdagavond (relaxed het weekend in!)

Je hebt één of meer Modules meegedaan of je bent gewoon geïnteresseerd in de kracht van de ademmeditatie Wim Hof methode.

Door de ademmeditatie Wim Hof regelmatig te doen ondersteun je onder andere de afvoer van gifstoffen in je lichaam. Bovendien zul je ook effecten kunnen merken op mentaal en emotioneel gebied.

Het is een techniek om in de eerste plaats los te komen van het denken. Het rationele heeft immers een belangrijke plaats ingenomen, waardoor wij gedachten nauwelijks los kunnen laten.

Heel diep je lichaam in gaan met ademhaling is zeer meditatief. De nadruk van de ademmeditatie zal dan ook op ontspanning liggen. Hoe intens ademen kan zijn heb je wellicht al ervaren in een Workshop van de Wim Hof methode, vervolgens blijkt het dagelijks integreren in jouw leven lastiger.

Door eens in de maand met elkaar een uur te ademen en te mediteren willen wij jou de mogelijkheid geven om gradueel de Diepe Ademhaling te gebruiken. Met de bedoeling dit gradueel te laten integreren in jouw dagelijkse leven.

Data:

Vanaf 1 september 2020 weer elke eerste vrijdagavond van de maand om 19.30-20.30

Locatie:

Leimuiderdijk 222 in Burgerveen

The Conscious Club:

Elke woensdag om 11.00-12.00
Maar ook om de week op maandagavond om 20.15-21.15
Online boeken kan hier

Optimal Health Studio:

Elke 2de vrijdagavond van de maand van 20.00-21.00
Online aanmelden kan hier

De Ademmeditatie Wim Hof Methode kunnen ook gevolgd worden zonder door te gaan met de volgende modules. De kosten zijn €10,00 per keer.

Ademmeditatie Wim Hof Methode

Inschrijf formulier ademmeditatie

  • iDeal Betaling

  • 0,00 €