Ademmeditatie Wim Hof Methode

Één maal per maand op vrijdagavond (relaxed het weekend in!)

Je hebt één of meer Modules meegedaan of je bent gewoon geïnteresseerd in de kracht van de ademmeditatie Wim Hof methode.

Door de ademmeditatie Wim Hof regelmatig te doen ondersteun je onder andere de afvoer van gifstoffen in je lichaam. Bovendien zul je ook effecten kunnen merken op mentaal en emotioneel gebied.

Het is een techniek om in de eerste plaats los te komen van het denken. Het rationele heeft immers een belangrijke plaats ingenomen, waardoor wij gedachten nauwelijks los kunnen laten.

Heel diep je lichaam in gaan met ademhaling is zeer meditatief. De nadruk van de ademmeditatie zal dan ook op ontspanning liggen. Hoe intens ademen kan zijn heb je wellicht al ervaren in een Workshop van de Wim Hof methode, vervolgens blijkt het dagelijks integreren in jouw leven lastiger.

Door eens in de maand met elkaar een uur te ademen en te mediteren willen wij jou de mogelijkheid geven om gradueel de Diepe Ademhaling te gebruiken. Met de bedoeling dit gradueel te laten integreren in jouw dagelijkse leven.

Data:

Elke tweede vrijdagavond van de maand om 19.30-20.30 in Nieuw Vennep bij Health Studio Julia.

Locatie:

Health Studio Julia, Luzernestraat 83M
Boek je ticket online via deze link
Losse les: 15,-
5 rittenkaart Ademmeditatie Rein

The Conscious Club:

Elke woensdag om 11.30-12.30
Maar ook maandelijkse specials zoals Vision Quest en Sound Medicine.
Online boeken kan hier

Ademmeditatie Wim Hof Methode