Methode F.I.T. en de manier van werken zorgt ervoor dat je je doelen gaat halen!

Methode F.I.T.

F = Focus

Volledig gefocust op datgene wat echt belangrijk voor je is en niet al die onzin eromheen. Stoppen met excuses maken en reden verzinnen om iets niet te doen. We gaan weer doen wat wel echt belangrijk is zodat we dit WILLEN.

I = Intrinsiek motivatie

Hier gaat om. Als je wee en voelt wat jou tot op je bot motiveert dan is al het andere bijzaak of zelfs niet meer belangrijk. Hier focussen we op!

T = Transformatie

Door je volledige focus op je intrinsieke motivatie te richten zal transformatie-/verandering een piece-of-cake worden waarbij de verandering blijvend is.

Zo worden we FIT, mentaal en fysiek, want lichaam en geest is 1!

Neem als voorbeeld iemand die wil afvallen. Ik wil 10 kilo kwijt? Waarom 10 kilo en niet 9,83 of 15 kg? De reden is vaak dat het gewicht refereert naar een periode dat er meer rust was of succes. In ieder geval is het meer dan alleen 10 kg. Anders zou je ook 14 dagen alleen op water kunnen leven en ben je binnen No Time 10 kg kwijt, snap je.

Wat kun je niet, doe je nu niet, wat je wel zou kunnen als je 10 kg kwijt bent. En wat zou er dan moeten veranderen om dat voor elkaar te krijgen?

We zitten vol met conditionering die ons kunnen helpen maar ons zeker ook vaak genoeg belemmeren om te doen wat nodig is. Hoe werkt dat en hoe kunnen we dat inzetten om verandering door te voeren, blijvend!

Hier kan ik je bij helpen door middel van fysieke training, de Wim Hof Methode, sportmassage en voeding. Dat is waar Methode F.I.T. voor staat!

“Reset Body and Mind!”

– Rein Sarink