Training

Trainingen in de vorm van Personal Training, Small GroupBootcamp en Animal flow zijn de vormen van trainingen die wij bij Reset Haarlemmermeer aanbieden. De basis van alle trainingsvormen is functioneel trainen volgens het OPT model (Optimal Performance Training) ontwikkeld en bedacht door NASM (National Academy for Sports and Medicine).

Wat houdt NASM training in?

We kijken naar hoe er in de basis wordt bewogen en gaan daarmee aan de slag zodat je niet alleen tijdens het trainen maar juist ook in het dagelijks leven beter gaat bewegen.

We trainen Flexibiliteit en de Core stability, de basis om goed te kunnen bewegen. Een goede Core (de buikspieren en onderrugspieren) beschermd de wervelkolom en de juiste flexibiliteit zorgt dat je optimaal gebruikt kan maken van je spieren en dit voorkomt blessures.

Balans en plyometrische trainingen

We werken aan balans en plyometrie. Bij Plyometrische trainingen leren we de spieren een snelle, krachtige en explosieve beweging aan op een gecontroleerde manier. Hiermee vergroten we de belastbaarheid van pezen, kapsels en gewrichten.

Speed, Agility en Quickness

Dit combineren we met SAQ, of terwijl Speed, Agility en Quickness. De meest bekende oefeningen zijn de oefeningen in de speedladder. Met SAQ training verbeteren we de mogelijkheid van het lichaam om met het hele lichaam te accelereren, af te remmen en dynamische te stabiliseren.

Krachttraining in circuitvorm

En uiteraard trainen we ook kracht. Dit doen we in circuitvorm. We richten ons in deze trainingen op het hele lichaam oftewel, total body workout.

animal_flow

Animal Flow

De zes componenten: Animal Flow® bestaat uit een groot aantal oefeningen en bewegingscombinaties die we combineren in zes componenten die de Animal Flow ® vormen. De zes componenten kunnen worden…

Lees meer
personal trainer rein sarink

Personal Training (PT)

Terug naar training Personal trainer Bij personal training gaan we nog specifieker in op jouw persoonlijke doelstelling en krijg je 1 op 1 training met mij. Naast jouw trainingsplan krijg…

Lees meer
groep training in een sportzaal

Small group training

Small-group-training in 10 weken fit, 2 maal per week sporten met een duidelijke doelstelling. Hierbij speelt voeding een grote rol. Bij de start maken we een duidelijk plan aan de hand…

Lees meer
bootcamp

Bootcamp

Bootcamps in Haarlemmermeer Je kunt 6 maal per week werken aan fitheid waarbij de fysieke inspanning voorop staat. Je werkt op een speelse manier aan je Fitheid en belastbaarheid van…

Lees meer