De astrologische lente is begonnen, Yeah!

Ik hou enorm van de jaargetijde en kan dan ook na een lange winter verlangen naar de lente die dan weer overgaat in een warme zomer etc..Mensen die mij een beetje volgen weten dat ik “de kou” omarm , maar niks is lekkerder dan die vroege voorjaarszon op je huid tijdens mijn Bootcamp lessen.

De lente staat voor een nieuw begin, letterlijk! De natuur is na een rust periode van de winter ge-reset en klaar voor groei. De broodnodige vitamine D is via zonlicht vanaf het voorjaar weer volop beschikbaar. Wist je dat 15 min. per dag naar buiten je al een enorme voorraad aan vit.D oplevert, ook als het bewolkt is. Daarnaast zorgen zonnestralen op je huid voor de aanmaak van Serotonine, een gelukhormoon. Zonlicht zorgt verder voor dat je dag en nachtritme in orde is door de aanmaak van Melatonine in de avond en stimulerende hormonen in de ochtend, oftewel het rustgevende hormoon(slapen) en het stimulerende hormoon (opstaan).

Bewegen

Zonlicht, de Lente zet aan tot bewegen. We willen meer naar buiten, mensen ontmoeten, de buiten boel goed schoonmaken, de tuin zomer klaar maken etc.. Dit is het moment om jezelf tot orde te roepen om te gaan sporten. En veel gehoorde opmerking die ik krijg is dat sporten binnen niet echt fijn is. Buiten is zoveel lekkerder! De zon is er weer volop, de temperatuur stijgt, pak je zelf bij elkaar en ga lekker hardlopen, wandelen of sluit je aan bij een Bootcamp groep.

Bootcamp

Bij Reset Haarlemmermeer geven we 6 maal per week een Bootcamp les waar je bij kan aansluiten. Dat doen we op locaties in Burgerveen en Nieuw Vennep. Nieuw dit jaar in Kinderbootcamp.

Ja maar Bootcamp is veel te zwaar hoor ik vaak. Ik ga eerst zelf wel beginnen en sluit me dan wel aan.

Maar hoe ziet een Bootcamp les er dan uit bij Reset Haarlemmermeer?

  • We trainen altijd vanuit een Functionele manier
  • Core-stability. Voor een goed gefundeerd lichaam, de basis van gezond bewegen samen met
  • Mobiliteit. Dit verhoogt je belastbaarheid vanuit de diepste kern van je lichaam. Bindweefsel, pezen, kapsels en spieren.
  • Je gaat leren hoe je met “pijntjes”om kan gaan. Wat ze je vertellen.
  • Algehele conditie gaat omhoog
  • Ademhalen. Wat doet de juiste manier van ademen voor je
  • Je krijgt looptraining. Wat is een juiste manier van hardlopen
Reset Haarlemmermeer - bootkamp

Wil je:

Meer energie, een hogere vitaliteit, minder blessures, minder Stress?
Meld je dan aan via onderstaande Link en meld je aan voor een proefles. We ontvangen je met open armen.