Reset Haarlemmermeer - Wim Hof modules

Wim Hof module (s) Mindset, Focus, Ademen, Yoga en Kou

We leven in een tijd van overvloed en nog nooit is de wereld zo veilig geweest als nu en zeker in de Westerse wereld. Deze luxe heeft er wel toe geleid dat we als mens veel verder van onze natuur zijn komen te staan met alle gevolgen van dien. De Wim Hof Module (s) worden verzorgd door Rein Sarink en staan in het teken van terug naar je natuur en weer leren voelen, want voelen is weten. In module 1 ga je leren wat de Wim Hof methode en Yoga kunnen betekenen in je dagelijkse leven. In module 2 gaan we de verdieping in met ademen, ‘De Kracht van Ademen’. In module 3 staat Mindset, Focus en Kou centraal. Module 4 is een volledig weekend waarin alle aspecten veel uitgebreider aanbod komen, het Master weekend.

Klik hier om je in te schrijven.

Wim Hof Module 1 – BASIS Workshop Wim Hof Methode

Veel chronische aandoeningen en ziektes kunnen we wijten aan het feit dat we luxe hebben. Als we het koud hebben gaat de kachel hoger, krijgen we het warm gaat de airco aan. Met voedsel en drank idem. Overal waar je bent heb je toegang tot eten en drinken. De industrialisatie heeft veel goeds gebracht maar in de slipstream daarvan ook veel ellende veroorzaakt. Ziektes als, astma, obesitas, hart en vaatziekte, ziekte van Crohn, kanker, chronische stress, depressie zijn explosief gegroeid in de laatste 50 jaar. Er komen steeds meer aanwijzingen die de relatie leggen tussen deze aandoeningen en de manier waarop we leven. En ja er is een erfelijk deel in veel van deze aandoeningen, maar dat wil niet zeggen dat we ons daaraan moeten overgeven. Ons lichaam heeft een enorm aanpassingsvermogen, echt heel bijzonder, Het zelf-herstellend vermogen is enorm. Voeding, ademhaling, basale prikkels zoals kou en bewegen, gewoon bewegen! hebben hier veel invloed op.

Het doel van deze training:

Jou meer inzicht geven welke positieve invloeden jezelf kunt uitoefenen op je gezondheid door middel van de tools die voorbij komen in de module 1

 • De theoretische onderbouwing van de Wim Hof Methode
 • De ademhalingsoefening van De Wim Hof Methode
 • Het verbeteren van je Focus
 • Hoe om te gaan met ongemak doormiddel van een ijsbad

De kosten van module 1 zijn 125,=

Klik hier om je in te schrijven.

Wim Hof Module 2: ADEM Workshop (advanced workshop)

In module 2 staat ademen centraal. Wat kun je verwachten?

Dieper ingaan op de kracht van je adem.
We doen het zo automatisch, wel 25.000 keer per dag.

Maar wat is nou juist ademen?
Wat zegt de ademfrequentie je?
Wat kan diep circulair ademen voor mij doen?
En hoezo kunnen ademhalingsoefeningen je auto immuunsysteem positief beïnvloeden?
Hoe zet je je lichaam aan en hoe zet je hem juist in rust?

We zullen op al deze vragen ingaan tijdens onze ADEM WORKSHOP. Maar we gaan vooral veel doen! Je leert meerdere ademhalingsoefeningen.

 • Ademen en ont-stressen
 • Ademen en inspanning
 • Verbonden ademhaling

De kosten voor module 2 zijn 149.95

Klik hier om je in te schrijven.

Wim Hof Module 3: NAAR BUITEN (advanced workshop)

Deze dag gaan we naar buiten! De duinen en het strand van Langevelderslag (vlak bij Noordwijk) heeft alles in zich om onze mindset en focus optimaal te testen. Duinen, bos, strand en niet te vergeten, de Zee! Naast de ademoefeningen die we hebben geleerd in module 1 en 2 gaan we oefenen met kou en mindset oefeningen om een beter inzicht te krijgen hoe je de Focus kan houden op de dingen die echt belangrijk zijn. Ons lichaam en geest is tot veel meer instaat dan we denken. We zien om ons heen dat diverse mensen instaat zijn om in onze ogen zeer bijzondere dingen te doen. Veel dingen kunnen we zelf ook in meer of minder maten. Hoe dat werkt leer je vandaag. Als we klaar zijn kunnen we opwarmen bij Nederzandt.

 • Ademen
 • Wandelen door de Duinen en naar zee
 • Fysieke oefeningen, Yoga
 • Kou en focus
 • Mindset
 • Open water zwemmen

De kosten van module 3 zijn 99,95

Klik hier om je in te schrijven.